De contracten met aanbieders van Beschermd Wonen worden uiterlijk per 2022 vernieuwd. De ambitie van de 8 Achterhoekse gemeenten binnen het sociaal domein Achterhoek is om te komen tot een systematiek waarbij het resultaat van de zorginzet voor inwoners voorop staat. Dit vraagt om een grote omslag in de wijze van samenwerken tussen gemeenten en zorgaanbieders én tussen zorgaanbieders onderling.

Deze pagina is dé plek voor het actuele nieuws over het traject naar de nieuwe contracten voor Beschermd Wonen. Ook voor documenten en antwoord op de meest gestelde vragen kunt u hier terecht. In de kalender worden alle bijeenkomsten en 'deadlines' aangekondigd. Wilt u ook via een nieuwbrief op de hoogte worden gehouden? Meld u dan aan voor de thema-nieuwsbrief Inkoop. 

Nieuws

Kalender

02-11-2020
Algemeen Zorgaanbieder Start openstelling Open House Jeugd en Wmo

Deze openstelling betreft de inschrijving voor het Open House en de verlenging van het Open House in 2021. Het Open House wordt verlengd tot uiterlijk 31 december 2021 (Jeugd en Wmo). De inschrijfperiode loopt van 2 november tot en met 22 november 2020.

22-11-2020
Algemeen Zorgaanbieder Laatste dag openstelling Open House Jeugd en Wmo

Deze openstelling betreft de inschrijving voor het Open House en de verlenging van het Open House in 2021. Het Open House wordt tot uiterlijk 31 december 2021. De inschrijfperiode loopt van 2 november tot en met 22 november 2020. De inschrijfperiode sluit om 24.00 uur.

Naar boven