Publicatiedatum: 02-07-2019

Per 1 juli 2019 zijn de nieuwe contracten ingegaan voor het leveren van zorg, hulp en/of ondersteuning in de Achterhoek. Het gaat om contracten met zorgaanbieders in het kader van de Wmo en Jeugdhulp.

Download nu de lijsten

Driemaal per jaar kunnen zorgaanbieders zich inschrijven voor het leveren van zorg, hulp en/of ondersteuning in de Achterhoek. De inkoopronde die zojuist is afgerond, was echter speciaal. Omdat alle contracten per 1 juli 2019 afliepen, moesten alle zorgaanbieders laten weten of zij met hun zorg/hulpverlening of ondersteuning in de Achterhoek wilden doorgaan. Dus zowel zorgaanbieders die al zorg leverden als aanbieders die dit graag in de Achterhoek wilden gaan doen. De gecontracteerde zorgaanbieders staan vanaf nu op deze website. Download hier de lijst met aanbieders die per 1 juli 2019 ondersteuning vanuit de Wmo leveren. En download hier de lijst met aanbieders die jeugdhulp leveren. 

Volgende inkoopronde

Bij de komende inkoopronde hoeven alleen nieuwe aanbieders zich te melden als zij zorg willen gaan leveren in de Achterhoek. De eerstvolgende inkoopronde gaat medio oktober 2019 van start. Nieuwe zorgaanbieders krijgen dan de mogelijkheid tot inschrijving voor een contract per 1 januari 2020. Huidige aanbieders kunnen besluiten hun huidige contract uit te breiden.

Naar boven