Publicatiedatum: 20-02-2020

De inkoopronde om in aanmerking te komen voor het leveren van zorg en ondersteuning in de Achterhoek per 1 april 2020, is gestart. Inschrijven in Negometrix is nog tot en met 9 maart mogelijk.

Tot en met 9 maart de tijd

Nieuwe aanbieders of reeds gecontracteerde aanbieders die voor (extra) percelen of producten willen inschrijven, hebben tot en met maandag 9 maart 23.00 uur de tijd om de inschrijving in Negometrix te voltooien.

Let op: geen inschrijving voor Beschermd Wonen

Wegens kwaliteitsoverwegingen hebben de 8 Achterhoekse gemeenten besloten om geen nieuwe partijen toe te laten tot perceel 3 (Beschermd Wonen). Het is dus niet mogelijk om tot dit perceel toe te treden in deze inkoopronde.

Raadpleeg Negometrix

Bij uw inschrijving is het inkoopdocument in Negometrix te raadplegen. Ook dient u de vragen te beantwoorden die in het platform staan aangegeven. Heeft u problemen met het platform Negometrix? Neem dan contact op met de helpdesk via servicedesk@negometrix.com of bel (085) 20 84 666.

Inhoudelijke vragen?

Heeft u inhoudelijke vragen over de inkoop? Deze kunt u aan de gemeenten stellen via Negometrix.

Via het tabblad ‘Vraag en antwoord’ kunt u openbare vragen stellen aan de gemeenten. Deze vragen zijn voor iedereen zichtbaar. U krijgt antwoord via dezelfde weg.

Een vraag die niet voor andere aanbieders van toepassing is, stelt u via ‘Berichten’. U stuurt dan vanuit Negometrix een e-mail. Indien nodig nemen wij telefonisch contact met u op.

Naar boven