Publicatiedatum: 19-09-2020

Tijdens de 2 uur durende 'Kennissessie samenwerkingen' op donderdag 1 oktober wordt u meegenomen in de ins & outs van samenwerkingen. Van trends tot samenwerkingsmodellen en scenario’s. U keert met volle handen (vol met kennis dan) huiswaarts. Doet u mee?

Keuze uit 2 deelname-momenten 

Deze verdiepende kennissessie wordt op donderdag 1 oktober 2020 tweemaal aangeboden: ’s ochtends van 10.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en ’s middags van 13.00 tot 15.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur).

Het programma

De volgende onderdelen staan in ieder geval op het programma:

  • Trends en de basis van samenwerken in het sociaal domein en samenhangend aanbesteden: Integrale opdracht en samenhang zorg, welzijn en de gewenste partnerschappen. Toelichting op stakeholdersanalyse (intern en extern).
  • Samenwerkingsmodellen en scenario’s: Hoe blijft er een gezond speelveld van aanbieders en kan er op lange termijn vertrouwen blijven tussen de inwoners, gemeente en aanbieders?
  • Inhoudelijk opdracht en kostenbeheersing: Hoe te sturen vanuit strategie, beleid en wekelijkheid (dagelijkse resultaten) en benodigde flexibiliteit? Voorbeeld van onder andere Corona en regionale / lokale samenwerkingsmogelijkheden (pact, samenwerkingsconvenant en prestaties).
  • Een set van take aways: Goede en slechte voorbeelden en do’s en dont’s!

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze kennissessie is mogelijk via inkoop@sociaaldomeinachterhoek.nl. Vermeld in de e-mail waar uw voorkeur naar uitgaat: de ochtend- of middagsessie. Geeft u geen voorkeur aan, dan deelt de organisatie u in. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 september 12.00 uur.

Let op! Vanwege de coronamaatregelen:

- is het niet mogelijk om na 10.00 uur (bij de ochtendsessie) of na 13.00 uur (bij de middagsessie) binnen te komen. Iedere deelnemer wordt door de organisatie naar zijn/haar plek begeleid. Dit is niet mogelijk als de bijeenkomst al begonnen is. 

- kunt u alléén deelnemen als u zich heeft opgegeven. Heeft u zich niet op tijd aangemeld? Dan kan de organisatie u helaas niet toelaten. Ook dit heeft te maken met de coronamaatregelen.

Na afloop

Enkele dagen na de kennissessie komt op deze website de reader met alle besproken onderwerpen en links, de antwoorden naar aanleiding van de discussie en de vragen die besproken zijn tijdens de sessies.

 

 

Naar boven