Publicatiedatum: 12-10-2020

De komende tijd krijgt de samenwerking tussen de Achterhoekse gemeenten en zorgaanbieders en tussen zorgaanbieders onderling op tal van manieren vorm. Zoals via gesprekstafels, webinars en workshops. Maar is dit voor u voldoende? 

Een LinkedIn-groep misschien?

Naast de gesprekstafels en andere activiteiten om met elkaar in dialoog te gaan, zijn verschillende zorgaanbieders ook zelf initiatieven gestart om met elkaar in gesprek te zijn en de samenwerking te versterken. Op LinkedIn zijn bijvoorbeeld al groepen gestart en ook is bekend dat zorgaanbieders elkaar digitaal en fysiek opzoeken.

Welke ideeën heeft u?

De Achterhoekse gemeenten willen waar nodig en mogelijk initiatieven en behoeftes van zorgaanbieders helpen faciliteren. Heeft u als zorgaanbieder bijvoorbeeld behoefte aan een gezamenlijke LinkedIn-groep, waardoor u gemakkelijker in contact komt met mogelijke samenwerkingspartners? Of heeft u zelf een initiatief, maar kunt u daarbij advies of anderszins ondersteuning gebruiken? Wij horen dit graag van u! Geef uw ideeën per e-mail aan. Graag tot horens!

 

Naar boven