Publicatiedatum: 25-04-2021

Het stond al langer op de rol, maar vanaf nu ontvangen belangstellenden in de samenwerking tussen Onderwijs en Jeugdhulp geregeld een nieuwsbrief. De nieuwsbrief gaat in op de status van het project en belicht bijvoorbeeld mooie voorbeelden van onderwijs-jeugdhulparrangementen in de Achterhoek.

Eerste nieuwsbrief

In deze eerste uitgave (bekijk de uitgave ook hier) komt het projectverloop tot nu toe aan bod. Daarnaast is er aandacht voor de 'Routekaart onderwijs-jeugdhulparrangementen' en bevat de nieuwsbrief een terugblik op de startbijeenkomst van 29 maart 2021. Tot slot staat het project JongLeren in de schijnwerpers. Dit is een van de voorbeelden van een onderwijs-jeugdhulparrangement. 

Nieuwsbrief niet ontvangen?

Heeft u zich wel aangemeld voor de nieuwsbrief, maar deze op 23 april 2021 niet ontvangen? Kijk dan in uw spambox. Het komt helaas voor dat onze nieuwsbrieven door spamfilters wordt tegengehouden. Als u de afzender van de nieuwsbrief als 'vertrouwd' opgeeft, komt de volgende keer de nieuwsbrief wel in uw inbox terecht.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Deelnemers aan de Startbijeenkomst hebben de nieuwsbrief automatisch toegestuurd gekregen. Evenals belangstellenden die zichzelf hebben aangemeld voor de nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief voortaan ook ontvangen? Meld u dan aan per e-mail

Naar boven