De contracten met jeugdhulpaanbieders worden per 2021 vernieuwd. De ambitie van de 8 Achterhoekse gemeenten binnen het sociaal domein Achterhoek is om te komen tot een systematiek waarbij het resultaat van de zorginzet voor inwoners voorop komt te staan. Dit vraagt om een grote omslag in de wijze van samenwerken tussen gemeenten en zorgaanbieders én tussen zorgaanbieders onderling. 

Laatste nieuws

Downloads

Titel Grootte Categorie
Brief om zorgaanbieders bij te praten Inkoop Jeugd 2021 (24-07-2020) 285 KB Inkoop Download

Kalender

07-09-2020
Algemeen Zorgaanbieder Verwijzer Gemeente Informatiebijeenkomst Inkoop Jeugd 2021

Tijdens deze bijeenkomst staat het vervolg van de aanbesteding centraal. Ook is de dag bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over de invulling van het vervolg en de uitwerking van de inhoud. Locatie: DRU Industriepark (Hutteweg 24, Ulft). Tijd: volgt. Aanmelden: graag vooraf per e-mail aanmelden. Vermeld bij uw aanmelding met hoeveel personen u aanwezig bent. 

25-08-2020
Algemeen Zorgaanbieder Verwijzer Gemeente Informatiesessies Inkoop Jeugd 2021

Een dag vol informatiesessies. Zo kunt u deelnemen aan de workshop ‘Hoe werkt een aanbesteding?’. In deze sessie neemt een expert op het gebied van aanbestedingen u mee in alle ins & outs van aanbestedingen. Ook staat de workshop ‘Hoe werken we samen?’ op het programma. In deze sessie zoomen we met elkaar in op de verschillende wensen, behoeften en mogelijkheden op het gebied van samenwerking. Locatie: DRU Industriepark (Hutteweg 24, Ulft). Tijd: volgt. Aanmelden: graag per e-mail aanmelden. Vermeld in het bericht met hoeveel personen u aanwezig bent. 

Bekijk alle agenda items
Naar boven