Publicatiedatum: 01-11-2019

Nog tot en met dinsdag 5 november 23.59 uur staan de tenders in Negometrix open. Zorgaanbieders kunnen zich nog tot dat moment inschrijven voor een (uitgebreider) contract met de 8 Achterhoekse gemeenten. Het gaat om de levering van zorg/ondersteuning in 2020.

Voor nieuwe zorgaanbieders

Zorgaanbieders die op dit moment nog geen zorg en/of ondersteuning leveren in de Achterhoekse gemeenten, kunnen zich dus nog tot en met dinsdag 5 november 23.59 uur inschrijven. Als de inschrijving voldoet aan alle vereisten, gaat het nieuwe contract in op 1 januari 2020.

En voor reeds gecontracteerde zorgaanbieders

Reeds gecontracteerde partijen kunnen de huidige openstelling gebruiken om het contract uit te breiden met extra producten, percelen of gemeenten. De tenders sluiten dinsdag 5 november om stipt 23.59 uur. 

Tarieven per 2020

Let op! Per 1 januari 2020 gelden de tarieven van 2020. Voor de Wmo-producten gaan op 30 december 2019 de tarieven van 2020 in. Zie hiervoor de tarieftabellen en het inkoopdocument van de 8 Achterhoekse gemeenten.

Inschrijven via Negometrix

Bij uw inschrijving is het inkoopdocument in Negometrix te raadplegen. Ook dient u de vragen te beantwoorden die in het platform staan aangegeven. Ondervindt u problemen met het platform Negometrix? Wend u zich dan tot de helpdesk door een e-mail te sturen of te bellen naar (085) 208 46 66. Heeft u inhoudelijke vragen over de inkoop, dan kunt u deze aan de gemeenten stellen via Negometrix. 

Vraag en antwoord in Negometrix

U kunt via het tabblad ‘Vraag en antwoord’ in Negometrix openbare vragen stellen aan de Achterhoekse gemeenten. Deze vragen zijn voor iedereen zichtbaar. U krijgt antwoord via dezelfde weg. Heeft u een vraag die niet voor andere aanbieders van toepassing is, dan kunt u ervoor kiezen een niet-openbare vraag te stellen. U stuurt dan via ‘Berichten’ vanuit Negometrix een e-mail.

Naar boven