Wmo, Jeugdhulp, Wonen

In de Achterhoek hebben de gezamenlijke gemeenten 58 zorgaanbieders gecontracteerd voor de levering van zorg, hulp en/of ondersteuning in de segmenten Wmo Wonen, Wmo Integrale Ondersteuning, Wmo Logeren, Integrale Ambulante Jeugdhulp en Gezins- en Woonvormen. De contracten zijn ingegaan op 1 juli 2022 en zijn in eerste instantie 3 jaar van kracht (tot 1 juli 2025), met de optie tot nog 2 keer een verlenging van elk 2 jaar.

Dyslexie en ziekenhuiszorg

Daarnaast hebben de gemeenten zorgaanbieders gecontracteerd voor het leveren van dyslexie- en ziekenhuiszorg. Eerstgenoemde contracten zijn ingegaan op 1 augustus 2022 en de contracten voor ziekenhuiszorg op 1 januari 2022. Deze contractpartijen zijn:

Dyslexiezorg

Ziekenhuiszorg

Beschikbaarheidswijzer

Via de Beschikbaarheidswijzer ziet u 24/7 welke gecontracteerde aanbieders wanneer plek hebben. Deze jeugdhulpaanbieders worden gesorteerd op kortste wachttijd en de datum waarop deze informatie is bijgewerkt. De Beschikbaarheidswijzer is bereikbaar via een App en via de website (https://beschikbaarheidswijzer.nl/). Via de App heeft u de mogelijkheid om direct telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de aanbieder voor de gewenste hulp, zorg en/of ondersteuning. Op de website ziet u rechts bovenin de blauwe knop ‘jeugdhulp’. Als u deze aanklikt, kunt u ‘Achterhoek’ selecteren. Vervolgens ziet u precies welke jeugdhulpaanbieders door de Achterhoekse gemeenten gecontracteerd zijn.

Titel Grootte Categorie
Gecontracteerde zorgaanbieders Sociaal Domein Achterhoek 268 KB Inkoop Download
Naar boven