Sociaal domein Achterhoek is een samenwerkingsverband tussen de 8 Achterhoekse gemeenten. Medewerkers van al deze gemeenten zijn betrokken bij de verschillende thema's en projecten. We streven naar een uniforme werkwijze. Deze pagina biedt daarvoor hulpmiddelen, waaronder sjablonen voor de verschillende soorten documenten (zie het downloadblok hieronder). 

Werkwijze

Ben jij als ambtenaar betrokken bij het sociaal domein en wil je meer weten over de manier waarop we binnen het sociaal domein Achterhoek werken? Bekijk dan de presentatie

Vergaderdata

Twee belangrijke overlegorganen binnen sociaal domein Achterhoek zijn het MOSD (de managers sociaal domein van de verschillende gemeenten) en PoHo Sociaal (portefeuillehoudersoverleg, met de wethouders sociaal domein van de 8 gemeenten). Bekijk hier het overzicht van de momenten waarop het MOSD en PoHo Sociaal vergaderen.

Huisstijl en logo

We vinden het belangrijk dat het gezamenlijke logo wordt gebruikt boven documenten. Het logo kun je in het downloadblok hieronder downloaden. 

Ook gebruiken we bij voorkeur de officiƫle kleuren. Iedere kleur van onze huisstijl heeft een eigen kleurnummer. Ook gebruiken we bij voorkeur ons eigen lettertype. Al deze informatie staat in het huisstijlhandboek

Wijze van overleg en besluitvorming Over sociaal domein Achterhoek

Sjablonen

Titel Grootte Categorie
Powerpoint presentatie (sjabloon) 974 KB Sociaal domein Achterhoek Download
Oplegger Poho Sociaal 193 KB Sociaal domein Achterhoek Download
Oplegger MOSD 194 KB Sociaal domein Achterhoek Download
Collegevoorstel leeg 31 KB Sociaal domein Achterhoek Download
Logo 173 KB Sociaal domein Achterhoek Download
Logo - zonder gemeenten 42 KB Sociaal domein Achterhoek Download
Huisstijlhandboek Sociaal domein Achterhoek Download
Naar boven